ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

ΨΗΦΙΣΜΑ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ

Με αφορμή την αναγγελία του αδόκητου θανάτου του Δρ. Αντωνίου Ε. Τρίμη, Γεωπόνου, Πρώην Διευθυντή επί σειρά ετών της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής, πρώην Δ/τη του Αμερικάνικου Οργανισμού Σόγιας στην Ελλάδα και για πάνω από 25 χρόνια Ειδικού Συμβούλου του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών (ΣΕΒΙΖ).
Το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση σήμερα Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 09.00, εξέφρασε τη βαθιά του οδύνη για την απώλειά του και αποφάσισε ομόφωνα τα εξής:
1. Να εκδώσει το παρόν ψήφισμα
2. Να εκφράσουν τα μέλη του τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος
3. Να παραστούν τα μέλη του στην επικήδειο τελετή, καταθέτοντας στεφάνι και ως δωρεά χρηματικό ποσό σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του, σύμφωνα με την επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος
4. Να το αναρτήσει στην ιστοσελίδα του ΣΕΒΙΖ
Ο Αντώνης Ε. Τρίμης υπήρξε ένας εξαίρετος τεχνοκράτης υψηλής κατάρτισης και βαθιάς γνώσης των γεωργικών θεμάτων συμβάλλοντας σημαντικά στην υποστήριξη και την ανάπτυξη του κλάδου βοηθώντας σημαντικά στο έργο του φορέα.
Ο Αντώνης Τρίμης αφήνει ένα δυσαναπλήρωτο κενό στην αγροτική οικονομία της χώρας και η απουσία του καθιστά όλους εμάς που τον γνωρίσαμε από κοντά φτωχότερους.
Ένας φωτεινός άνθρωπος που με την ιδιαίτερη θεώρησή του για τη ζωή και με την θετική πάντα διάθεση αποτελεί βαριά παρακαταθήκη για όλους μας.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τρίτη 20.02.18 ώρα 16.00 στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.