5η Τακτική Γενική Συνέλευση ΣΕΒΙΖ- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΣΕΒΙΖ

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στις 2 Φεβρουαρίου 2019 στο Π. Συνεδριακό Γερμανός στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη, η 5η Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΕΒΙΖ, στην οποία ο πρόεδρος κ. Ηλίας Μελισσουργός, προ ημερησίας διατάξεως, αναφέρθηκε στην απώλεια του επί χρόνια συμβούλου του συνδέσμου Αντώνη Τρίμη και επίσης στην πρόσφατη απώλεια του επί σειρά ετών μέλους του ΔΣ του συνδέσμου μας Παράσχου Σαπουνά.

Στη συνέχεια και πολύ συνοπτικά παρουσιάστηκαν

  • Τα πεπραγμένα από τον πρόεδρο κ. Ηλία Μελισσουργό, της περιόδου που πέρασε και αναλύθηκαν οι δράσεις της Διοίκησης, αναπτύχθηκαν προβληματισμοί και έγινε προσπάθεια καταγραφής των παραμέτρων οι οποίες κρατούν τον κλάδο σε ζώνη χαμηλής ανταγωνιστικότητας .
  • Ο οικονομικός απολογισμός και ο προϋπολογισμός από τον οικονομικό επόπτη κ. Μιχάλη Στραβαρίδη.
  • Οι επιμέρους δράσεις που χειριστήκαν τα μέλη του ΔΣ, όπου τοποθετήσεις έκαναν οι κκ Κυριακίδης Τάσος, Σαλάτας Βασίλης, Σαραντίδης Κλέαρχος ενώ στην τοποθέτηση του, ο πρώην Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Αργύρης Σίσκος συμπεριέλαβε μια μικρή ιστορική αναδρομή της πορείας του Συνδέσμου.

Στο πλαίσιο των αρχαιρεσιών της εκλογικής και καταστατικής Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒΙΖ εξελέγη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου για τα επόμενα δύο χρόνια, το οποίο θα απαρτίζεται από τα ακόλουθα τακτικά αιρετά μέλη (με αλφαβητική σειρά):

Α/Α ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ
1 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΧΡΙΣΤΟΦ.ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΒΕΚΤΕ
2 ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΒΙΟ.ΖΩ.ΚΑΤ ΑΕ
3 ΜΕΛΙΣΣΟΥΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΒΕΕ
4 ΣΑΛΑΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΙΟΕΡΓΕΞ- ΑΦΟΙ ΣΑΛΑΤΑ ΑΒΕΕ
5 ΣΑΡΑΝΤΙΔΗΣ ΚΛΕΑΡΧΟΣ ΕΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
6 ΣΙΣΚΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ GREEFOS ΑΕ
7 ΣΤΡΑΒΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΡΑΒΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΒΕΕ

Αναπληρωματικό μέλος εκλέχθηκε ο

8 ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ Δ. & ΣΙΑ ΟΕ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει σε συγκρότηση σε σώμα στις επόμενες ημέρες.

Για την Εξελεγκτική Επιτροπή για διετή επίσης θητεία εξελέγησαν οι:

ΑΝΘΟΜΕΛΙΔΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ – ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ, ΣΗΜΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ- ΒΙΖΩΔΡΑΜ ΑΒΕΕ και ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ – ΒΙΟΖΩΕΛ ΣΠΥΡΙΔΑΚΗΣ ΑΒΕΕ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξη και δυναμισμό του ΣΕΒΙΖ, με σεβασμό στο χθες και προσδοκία για το μέλλον.

Την Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρώην πρύτανης του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητής κύριος Γεώργιος Ζέρβας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κρήτης κ. Στεφανάκης Αλέξανδρος.

Τόσο ο κύριος Ζέρβας όσο και ο κύριος Στεφανάκης με τις παρεμβάσεις τους συνέβαλαν στην συζήτηση με πολύ εποικοδομητικό τρόπο.

Στη συνέχεια έγιναν τοποθετήσεις από τα παρευρισκόμενα μέλη και τέθηκαν θέματα προς τα μέλη του νέου ΔΣ του Συνδέσμου, αναφορικά με τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν μελλοντικά, για την προάσπιση του υγιούς ανταγωνισμού, την ανάδειξη του ρόλου των ζωοτροφών και άλλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.